Stranici12

villa Bijela

met het gehele gezin

De tweede vakantie villa binnen ons vakantiecomplex was oorspronkelijk het woonhuis van een Kroatisch gezin met grootouders. In Nederlandse begrippen een leefsituatie die tot 50 à 60 jaar geleden ook te vinden was in ons land.

Nu is deze Villa Bijela (lees ‘wit huis’) na de restauratie veranderd in een huis waarin veel licht te vinden is. De witte muren binnen en de lichte kleur van de natuurstenen buitenmuren waren voorheen verborgen onder oranje/roze pleisterwerk.

Villa Bijela is voorzien van alle gemakken in en om het huis. Het zwembad, gelegen aan het terras van Villa Carmi is vrij te gebruiken en dat is toch een heerlijk vooruitzicht op je vakantie! De kinderen hebben het naar hun zin om eindeloos lang in het water te spelen, tot zelfs in de avond, als de lampen in het zwembad branden. Lekker lui op een stoel of ligbed in de zon, of juist onder een parasol. Op je eigen terras of op het terras van Villa Carmi. Een extra leuke plek, om met tweetjes te zitten, is het balkon. Daar kun je genieten van het uitzicht met de laatste zonnestralen in de vroege avond, met een boek en glaasje wijn. of in de ochtend met een lekker kopje koffie. Het is de heerlijk rustige omgeving die iedereen tot rust kan laten komen en ook energie kan geven om activiteiten in de omgeving te ondernemen.

Laat u inspireren door verzamelde brochures en info, te vinden en in te kijken in de villa. Er is genoeg te doen voor het hele gezin op relatief kleine afstand van dit heerlijk vakantiecomplex.

galerij

Binnen tot buiten

van alles voorzien

villa Bijela

Interieur

Gerestaureerd met de stenen uit de omgeving en de luiken in de Istrische blauwe kleur geven dit huis een traditioneel Kroatische uitstraling. Het huis is volledig voorzien van diverse moderne huishoudelijke apparaten.

  • Leefoppervlakte: 140m²
  • Geschikt voor 8 personen
  • Begane grond: huiskamer met openhaard, tv, keuken, eettafel, toilet. Bank uit te breiden tot slaapbank (2 slaapplaatsen).
  • Verdieping met Master bedroom (tweepersoons bed), slaapkamer 2 (2 losse bedden), slaapkamer 3 (2 losse bedden), separaat toilet en badkamer met douche en dubbele wastafel. Aansluitend aan de overloop een balkon met verlichting en plaats om te zitten.

Exterieur

Deze villa heeft een capaciteit voor acht gasten en is van alle faciliteiten voorzien die u zich maar kunt wensen om het een uitstekende locatie te maken voor u en uw gezin.

  • Privé zwembad voor het gehele complex. Voorzien van whirlpool, massagejets en verlichting voor het zwemmen in de avonduren. 
  • Ligbedden onder de schaduw van verschillende palmbomen of parasol.
  • Een terras met uitzicht op het zwembad, voorzien van ruime zitgelegenheid.
  • Een authentieke Kroatische buiten BBQ. Ervaar hier uw eigen kookkunsten op een echte hout BBQ. 
  • Parkeergelegenheid voor 2 auto’s.
gratis wifi
TV (NL zenders)
Wasmachine
Vaatwasser
zwembad
Privé bbq